Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
    0,35104489326477

    Forslag

    Kurv
    Der er ingen produkter i din kurv!
    Søg
     
     

    Paul Mitchell

     

    Paul Mitchell

    Paul Mitchell blev dannet tilbage i 1979, som fra dengang og frem til nu kun har bestået af naturlige vandopløselige ingredienser. Paul Mitchell er altså et brand, der handler om meget mere end et godt udseende. De gør en stor indsats for at beskytte vores dyreliv og bevare vores naturlige ressourcer, og salget af disse produkter bidrager dermed til at gøre verden til smukkere sted.

    Med en årlig omsætning på 900 millioner dollars på verdensplan har Paul Mitchell brandet opnået stor succes gennem årene. For udover at være en miljøbevidst virksomheder, stræber Paul Mitchell også efter at skabe en række produkter, der tilgodeser dit hår. Vælger man Paul Mitchell, får man altså en meget luksuriøs hårplejeserie.  

    Af populære serier inden for Paul Mitchell shampoo kan blandt andet Paul Mitchell Clarifying, Paul Mitchell Color Care og Paul Mitchell Original nævnes. Udover Paul Mitchell Shampoo findes der også conditioner, hårkur, stylingskum, -spray og -gel, hårserum, heat protection, saltvandsspray og mange andre lækre styling- og plejeprodukter.
    Så uanset om du har glat, krøllet, tørt, farvet eller slidt hår, kan du med sikkerhed altid finde et hårprodukt i det store udvalg hos Paul Mitchell, der opfylder dine krav og behov. 

    Læs mere Læs mindre